Algemeen

Een verrassing van Bol.com

Van een grote organisatie als Bol.com verwacht je misschien niet meteen een persoonlijk gebaar, maar niets is minder waar. Een tijdje terug had ik via Bol.com schoenen besteld. Omdat ik niet precies wist hoe de schoen zou vallen, bestelde ik twee maten zodat ik één paar terug kon sturen. Ik had het pakketje op mijn werk laten afleveren zodat ik het te kleine paar diezelfde dag aan mijn collega kon meegeven voor retour wanneer ze boodschappen ging doen. Bij het afleveren van het pakketje bij de supermarkt kreeg ze helaas geen verzendbewijsje.

Ik zag dat mijn retourmelding wel was binnen gekomen, maar de factuur kwam maar niet te vervallen. Ik begon een beetje te twijfelen of alles wel goed was gegaan en dus nam ik contact op met Bol.com. Ik legde de situatie uit en het probleem werd opgelost. Bol.com liet me niet voor een verloren retour opdraaien en liet de factuur vervallen. Super fijn!

Ik kreeg een berichtje van mijn vriend die zich afvroeg wat ik nu weer bij Bol had besteld omdat er voor de zoveelste keer een pakketje binnen was gekomen deze week. Ik bestel aan de lopende band pakketjes bij Bol.com, maar al mijn kerstcadeaus waren toch al binnen? Ik vroeg of hij het open wilde maken En Wat Er In Het Pakketje Zat Zal Je Verbazen….

   

Lieve mensen van Bol.com, wat een ontzettend leuke en lieve verrassing. Het is het eerste pakketje wat ik in ontvangst heb mogen nemen dat gerelateerd is aan mijn blog en ik ben er super blij mee! Wat een ontzettend lief gebaar na al een hele fijne klantenservice. Met dit mooie kroontje op weet ik zeker dat ik veel meer post kan maken om mijn brand Crohngetuige te laten groeien!

Heel veel liefs ♡

5 Comments

Geef een reactie