Algemeen

Instagram 2017 Tag


Op de blog van Suszie kwam ik deze Instagram 2017 Tag tegen. Ik had zo’n tag al vaker voorbij zien komen hier en daar, maar nog nooit aan meegedaan. Vandaag vond ik een uitstekende dag om dit toch maar een keertje te doen, omdat ik toch best een hoop heb gedaan dit jaar! Ready? Komt ‘ie.

1. WELKE FOTO’S KREGEN IN 2017 DE MEESTE LIKES?
Zie hierboven mijn #2017bestnine.  Ik kan me hier wel in vinden. Twee foto’s van Amerika, eentje uit Liverpool, twee uit Disneyland Parijs en hier en daar een dier. Mijn best nine weerspiegelen wel ongeveer mijn hoogtepunten uit 2017. De reizen horen daar uiteraard bij, maar ook het komen van mijn twee lieve katjes.

2. WAT IS JE ALLERLAATSTE GEPLAATSTE FOTO OP INSTAGRAM IN 2017?
Dat was deze foto die ik eergisteren plaatste. Het is een foto van mijn unicornlamp van de Flying Tiger. Ik vind ‘m enig en daarom moest ik ‘m laten zien. 

3. WAT IS DE ALLEREERSTE FOTO DIE JE (IN 2017) PLAATSTE OP INSTAGRAM?
De allereerste foto die ik plaatste op Instagram in 2017 was in de nieuwjaarsnacht. Het was hartstikke leuke avond en ik denk ook wel dat je dat van onze gezichten kan aflezen. We hebben heerlijke hapjes gemaakt, spelletjes gedaan, veel drankjes gedronken en een hele hoop dansjes gemaakt.

4. WAT IS DE ALLERLEUKSTE FOTO VAN 2017 WAAR JE ZELF OP STAAT?
Dat is zonder twijfel deze foto uit Amerika. Dit exacte moment is mijn allerhoogste hoogtepunt van het afgelopen jaar. Voor de deur van het huis van Elvis, wauw. Het was een droom die uitkwam en ik ben nog steeds zo ontzettend dankbaar dat ik dit heb kunnen doen. Ik krijg nog kippenvel als ik er aan denk. 

5. VAN WELKE INSTAGRAMFOTO UIT 2017 KRIJG JE TER PLEKKE HEIMWEE?
Alle foto’s uit Amerika. Allemaal. De mooiste reis die ik ooit heb mogen maken, absoluut. Iedere foto die ik terugkijk laat me weer nagenieten en ik kan niet wachten tot ik weer de oceaan over mag vliegen voor een nieuw avontuur.

6. WAT IS HET ALLERLEKKERSTE GERECHT DAT JE IN 2017 DEELDE OP INSTAGRAM?
Ik deel eigenlijk bijna nooit foto’s van eten, maar als ik er dan eentje moet uitzoeken dan is dat de onderstaande. Dit was zo’n top avondje met heeeeeerlijk eten met mijn lieve vriendinnetje Lynn. Een van die avonden waar je lang aan terugdenkt. 

7. WAT IS DE ALLERLEUKSTE FOTO DIE JE IN 2017 MAAKTE VAN EEN (HUIS)DIER?
Dat is denk ik de foto hieronder. Tijdens de opnames van Douwe’s Livingroom had Douwe zijn hondje Tammy meegenomen. Ik moet dieren aanraken als ik ze zie en dus heb ik me die dag een beetje over haar ontfermd (lees: geknuffeld, achterna gelopen en uitgelaten). Het is echt zo’n enorm schattig hondje, super speels maar ook heel erg lief! Toen ik haar ging uitlaten in het park naast de studio, moest ik natuurlijk even een foto nemen.

8. WELKE FOTOBEWERKINGSAPPS (OF INSTAGRAMFILTER) GEBRUIKTE JIJ DIT JAAR HET MEEST?
Ik gebruik eigenlijk standaard VSCO. Het hangt en beetje af van hoeveel licht en kleur de orginele foto heeft, maar daarin gebruik ik bijna altijd de filter J5 voor al mijn foto’s. Ik speel dan een beetje met de instellingen zoals belichting, contrast, korrel en warmte. Soms gooi ik nog een stoffiltertje over mijn foto heen, dat doe ik dan met Afterlight. Deze foto apps zijn allebei gratis te downloaden. VSCO biedt wel aankopen aan vanuit de app, voor als je het filterpakket te beperkt vindt 🙂 

9. WAT ZIJN JOUW MEEST GEBRUIKTE HASHTAGS OP INSTAGRAM (TOP 5)?
Ik denk #crohngetuige, #crohn, #ibd. Onder mijn Crohngetuige-gerelateerder posts, plaats ik altijd deze hastags.

10. WELKE 3 ACCOUNTS ZIJN BIJ JOU FAVORIET?
1. Bo Roobol – als je al graag in New York wilt wonen is het killing om haar foto’s te bekijken, maar ok.
2. Judith Noordzij – deze meid verspreid zoveel positieve vibes, kan ik nog wat van leren. Daarnaast is ze sportief, heeft ze een prachtig lijf en is ze ook nog eens heel erg lief en behulpzaam. Ja, absoluut een favoriet.
3. Esmee Trouw – ik vind haar enig. Prachtige foto’s, prachtige meid, lekker zichzelf en vooral echt en eerlijk. Aanrader!

Ik vond het heel leuk om deze tag in te vullen. Een mooie afsluiter van het jaar 2017. Ik ben heel benieuwd wat 2018 allemaal gaat brengen. Voor nu: een hele fijne laatste dag en een prachtig uiteinde gewenst! Liefs

Geef een reactie