Algemeen,  Vlogs

Mijn eerste vlog! WHAAA

Omg, het is heus. Ik heb een vlog gemaakt. Afgelopen maandag moest ik weer voor mijn medicijnen naar het ziekenhuis en in besloot dit vast te leggen op beeld om eens te laten zien hoe dat allemaal in zijn werk gaat. Ik moet wel nog even wennen aan het in het openbaar tegen de camera praten zonder cameraman. Daarom praat ik denk ik ook zo zacht, haha.

Ik heb het gisteren gemonteerd en ik ben nog een beetje zoekende naar de juiste vorm, maar ik denk dat ik wel deze richting een beetje op wil gaan. Wat vinden jullie ervan? Oh ja, ik moet mijn YouTube-pagina nog wel even pimpen.

Ik ga niet elke dag of week vloggen, gewoon wanneer ik denk dat het een vlog waard is! Misschien mijn volgende reis of de verhuizing en verbouwing. Ik vond het wel heel leuk om te doen en ben best blij met het resultaat!

Oh en sorry voor de schoonheidsfoutjes in de montage. Op de een of andere manier is de final edit een eigen leven gaan leiden. Audio klopt soms niet en een aantal cuts zijn niet strak. Volgende keer beterrrrrr.

Liefs
Zoë

Geef een reactie