Monthly favorites

Monthly favorites #1

Ik wil iets nieuws proberen! Om wat meer regelmaat in mijn blog te brengen wil ik iedere maand een artikel schrijven over mijn favorieten momenten van de afgelopen vier weken. Zo post ik wat meer en sluit ik de maand positief af door terug te blikken op mooie momenten. Bij dezen de eerste: juni 2019!

5 juni: Marco Borsato
De maand juni begon voor mij goed. Toen Phoebe net overleden was kreeg ik een berichtje van Sebastiaan. Hij vond het zo’n rot situatie, dat hij me graag mee wilde nemen naar een concert van Marco in de Kuip.
Woensdag de 5e was het zover. Ik pakte uit mijn werk de trein naar Rotterdam, waar ik samen met Sebastiaan pizza en wat biertjes haalde bij de supermarkt. Nadat we gegeten hadden vertrokken we naar het stadion. Ik heb Marco al veel mogen zien, maar dit concert was heel bijzonder. Naast dat het een van de vetste keren Marco ooit was, was het namelijk bijna exact 15 jaar geleden dat ik daar mijn allereerste concert van hem bijwoonde. We hebben er een supergezellig feestje van gemaakt, ondanks dat sommige nummers me lekker lieten janken om Pheebs. Tijdens een van de laatste nummers kwam de regen met bakken uit de hemel zetten, maar gelukkig zaten wij droog! Terug van het concert hebben we thuis nog gezellig een biertje gedronken terwijl we meezongen met Marco op de achtergrond.

10 juni: Pinkpop
Van het ene concert naar het andere: Pinkpop! We gingen dit jaar niet een heel weekend, maar alleen de laatste dag. Precies de dag dat het weer het alllllerslechts was. Maar dat mocht de pret niet drukken. Samen met Jimmy, Femke en Roy reden we vanuit Eindhoven naar Landgraaf. De dag begon met een biertje in de zon op het gras en eindigde met regenjassen en kou, maar alsnog hebben we het ontzettend leuk gehad. We zagen onder andere Jett Rebel, The Pretenders, Duncan Laurence (!!!!) en Fleetwood Mac. Met name de laatste twee keek ik ontzettend naar uit. Iedereen kent natuurlijk Arcade van het Songfestival, wat uiteraard een fantastisch nummer is. Maar ik wist niet goed wat we nog meer van Duncan konden verwachten. We stonden vrijwel vooraan en het concert was erg tof. Ook bij Fleetwood Mac stonden we goed. Go Your Own Way, Dreams, Don’t Stop, The Chain, Everywhere… alllles werd gespeeld. Met als hoogtepunt het prachtige Landslide. Was waanzinnig.

15 juni: Tattoo-time!
Zaterdag de 15e was het tijd voor een nieuwe tatoeage. Ik had de afspraak al staan sinds een week nadat Phoebe overleed, maar eindelijk was het dan zo ver. Het ontwerp had ik begin die week al ontvangen en ik was meteen verliefd. Om 12u had ik een afspraak en ik geloof dat ik nog geen halfuur later weer buitenstond. Zo gebeurd. Ik ben er echt heeeeeel blij mee ❤

16 juni: Marathon Amersfoort
De volgende dag stond er een hardloopevenement op het programma: de Marathon van Amersfoort. En nee, ik heb er uiteraard geen marathon gelopen. Ik had me ingeschreven voor de 5km.
Superleuke hobby dat hardlopen, maar waarom zijn die evenementen vaak zo vroooooeg!? ?Ik zat om half 9 in de trein richting Amersfoort. Bij aankomst gaf ik meteen mijn tas af, zodat ik daar niet meer overna hoefde te denken. Helaas raakte ik vlak voor de start mijn JBL-oortjes kwijt. Ik heb overal gezocht, maar ik kon ze echt nergens vinden. Bij de infotent waren ze ook niet gevonden. Ik baalde als een stekker en had helemaal geen zin meer in de race. Ik liep met mijn iPhone oortjes die om de 10 stappen ongeveer uit mijn oren vielen, dus heel relaxed liep ik niet. Ik vond het een pittige race waar ik niet helemaal van kon genieten. Totdat ik over de finish kwam. Mijn tijd was onverwachts (voor mij) heel snel, dus was ik eigenlijk wel heel trots! Ik liep nog een keertje naar de infotent om te vragen of mijn oortjes toevallig gevonden waren. En ja hoor!! Iemand was zo lief geweest ze daar naartoe te brengen. En zo veranderde de iets minder mooie dag toch nog in een topdag.

23 juni: chilldag
Ik had afgesproken met mijn lieve vriendinnetje Nikki. ’s Ochtends liepen we samen een rondje hard om de dag mee te beginnen. Vervolgens ontbeten we, gooiden we er een bak koffie in en stapten we op de motor. Of ja,  ik achterop in dit geval. We reden naar de Lithse Ham waar we heerlijk in het zonnetje hebben liggen verbranden (smeer jezelf good in jongens, otherwise you get one red streep all over your body and the rest is white) en Radlertjes (0,0 jongens, we moesten nog rijden) hebben gedronken. Superfijne dag.

29 juni: Muddy Angels Run
Op deze zonnige zaterdagmorgen liep ik voor de tweede keer mee met de Muddy Angels Run. Dit keer in Eindhoven. Ik mocht mee als buddy van lieve Eleni in het team Anita, een suuuuperfijn sportbh merk. Met een hele groep meiden, gekleed in het roze, liepen we een 5km obstable run. Zo buikschuifde we het water in, tijgerde we door de modder en liepen we door een gigantisch schuimbad. Het mooiste aan deze hele race vind ik dat je merkt dat hardlopen verbindt. Voor de start van de eerste Muddy Angels run in Amsterdam had ik Eleni nog nooit gezien. We kende elkaar alleen van Instagram en hadden bij elkaar op school gezeten, maar toen kende we elkaar nog helemaal niet. Nu liepen we hand in hand over de finish. ?

Foto gemaakt door Raymond Hess

30 juni: chilldag 2
Ook gisteren was een fijne dag. Halverwege de middag sloten we bij Jarno en Mireille aan bij de Zuiderplas, een hele fijne afsluiting van de week en maand. Een beetje chillen in de zon, beetje zwemmen in het water. Wat een weelde.

Al met al dus een hele fijne maand. Op naar juli!

 

Geef een reactie