Monthly favorites

Monthly favorites #2

Zo, dat ging snel. Juli is voorbij gevlogen! Tijd voor een terugblik op deze zonnige maand. Monlty favorites #2!

4, 5, 6, 7 juli: Down The Rabbit Hole
De maand begon goed met een heerlijk weekend op Down The Rabbit Hole. Op donderdagavond vertrok ik vanuit mijn werk naar het festivalterrein waar mijn vriendjes en vriendinnetjes ons base camp al hadden opgezet: een gigantische tent waar we allemaal in sliepen, een partytent om onder te chillen en nog wat losse tentjes voor onze spullen. Ik was nog nooit op DTRH geweest, maar had er enorm veel zin in. Drie dagen lang muziekjes luisteren en dansjes doen in goed gezelschap. In dit weekend zagen we onder andere: Editors, Ronnie Flex, Lewis Capaldi, Robyn, Vampire Weekend, Parcels, Matt Corby, Foals, Khruangbin, en Janelle Monáe. Zondagavond was ik helemaal gesloopt, maar had wel een topweekend achter de rug!

13 juli: Varen op de Binnendieze
Inmiddels woon ik toch al weer een tijd in Den Bosch, maar ik had nog nooit op de Binnendieze gevaren. Kan niet, toch? Om mijn moeders verjaardag en die van de buurvrouw te vieren, besloten we dit eens met z’n alle te ondernemen. Met z’n negenen planden we een dagje Den Bosch met Bossche bollen, biertjes en dus die rondvaart. Een privé-rondvaart zelfs. Het was een supergezellige dag met goed gezelschap.

Processed with VSCO with 4 preset

17 juli: Lion King
NAAAAA ZVEGNAAAAAAA!! Namamisimama!!! De dag was daar. De Lion King kwam uit. Ik, als Lion King-fan van het eerst uur, moest daar natuurlijk direct naartoe. Stef offerde zich op en wilde wel mee. Voor de film begon aten we wat bij de Happy Italy. Ik was een beetje bang om met mijn toch wel kleine jeugtrauma geconfronteerd te worden, namelijk de dood van Mufasa. Ja, echt. Ik ga het niet ontkennen, het was vreselijk. Maar als de volwassenen die ik ben (…?) wist ik natuurlijk dat het wel weer goed zou komen. Misschien dat daardoor de tranen uiteindelijk niet kwamen. Hoe ik de film vond? Fantastisch natuurlijk.

20 en 21 juli: Tuinfeestje en weer Lion King
De afgelopen weken hebben we onze tuin een beetje opgeknapt. We hebben een ren gemaakt voor onze eigen leeuw en leeuwin, de tuin opgeruimd, wat mooie nieuwe spulletjes neergezet en lampjes op gehangen. Vanwege eigenlijk geen enkele specifieke reden, wilde ik graag een tuinfeestje geven en zo geschiedde. Met een man of vijftien hebben we heerlijk in de tuin gezeten, gekletst en drankjes gedronken.
Zondag is een dag om lekker uit te rusten, toch? Dat deed ik in de bioscoop. Weer bij de Lion King. ?

25, 26 en 27 juli: Weekend bij mama
Vorig weekend was mijn lieftallige mutti jarig, dus bracht ik het weekend in Puttershoek door. Ik vind het altijd erg fijn om daar weer even te zijn. Zaterdag ben ik samen met haar even naar Dordrecht geweest, hebben we samen boodschappen gedaan en deed ik samen met mijn nicht een rondje hardlopen in de polder. Verder heb ik mijn beste viervoetervriend weer lekker kunnen knuffelen en aten we ’s avonds met de hele fam patat. ’s Avonds kletste ik bij met m’n beste vriendinnetje en blikten we vast vooruit op onze vakantie eind volgende maand. Er was echt helemaal niets mis met deze zaterdag. ❤️

Geef een reactie