Persoonlijk

Terugblik: hoogtepunten van 2018

Bijna kerst, bijna kerst! Whoehoe! Ik leef altijd heel lang naar deze tijd van het jaar toe, maar het vliegt altijd raaazend snel voorbij. Net als het afgelopen jaar, eigenlijk. Het lijkt wel alsof ieder jaar sneller gaat. Voordat 2018 definitief geschiedenis is, is het hoogtijd om eens terug te kijken naar de hoogtepunten van het afgelopen jaar.

Sicilië
Begin maart gingen we een weekendje weg naar Catania. Ik was er nog nooit geweest en had er zelfs nog nooit van gehoord, maar het hoort zeker op mijn hoogtepuntenlijstje. Het was er heerlijk weer en we hebben er ontzettend lekker gegeten. Het allerleukste aan deze reis was de dag dat we een tour deden naar de Etna. Het was zo tof om ineens in een dik pak sneeuw te staan met prachtig uitzicht over de dorpjes en steden beneden.

Sneeuw op de Etna

Hardlopen
In mei deed ik voor de tweede keer mee aan de Marikenloop. Omdat ik daar mijn langste afstand op een race ooit liep, en het een van mijn gestelde doelen voor 2018 was die ik behaalde, hoort dit evenement absoluut in dit rijtje thuis. Hopelijk kan ik in 2019 weer mooie hoogtepunten behalen met hardlopen.

Best Kept Secret
De Arctic Monkeys stonden dit jaar op Best Kept Secret in juni. Ondanks dat ik deze dag echt ontzettend veel last van mijn buik had, moest en zou ik bij dit concert aanwezig zijn. Ik heb nog nooit bij een concert staan aftellen totdat het afgelopen was, maar omdat ik bijna niet meer rechtop kon staan van de pijn wilde ik eigenlijk dat het zou stoppen. Waarom staat dit concert dan toch tussen mijn hoogtepunten? Nou, we hebben het hier wel over de Arctic Monkeys. En dat is gewoon een fantastische band dus ik ben blij dat ik ze dit jaar heb kunnen zien! Hopelijk kan ik nog een keertje overdoen.

Arctic Monkeys op Best Kept Secret

Weekendje Limburg en Duitsland
Begin augustus ging ik met mijn lieve vriendinnetje Nikki een nachtje naar Wermelskirchen in Duitsland. Wermelskirchen ja. Geen idee? Had ik ook niet. Voordat we vertrokken naar Duitsland, sliepen we eerst een nacht bij haar ouders thuis in Brunssum en deden we een buddy workout bij crossfit. De volgende morgen vertrokken we richting Duitsland waar we een hotel hadden geboekt in the middle of nowhere. Het hotel bleek vooral oudere bezoekers te trekken, maar dat mocht de pret niet drukken. We vielen met onze neus in de boter toen we er achter kwamen dat er precies die avond een Ierse avond zou plaatsvinden met bier en Ierse muziek. Was vreselijk, maar daardoor enig. Top weekend gehad.

♥ Nikki

Justin Timberlake
Nog een concert in het lijstje en wel die van JT. Ik was erbij in juli én augustus. Beide keren waren waanzinnig, maar bij het tweede concert stonden we helemaal vooraan, wat natuurlijk wel extra gaaf was. Het was één van de beste concerten waar ik ooit ben geweest. Het was niet alleen heerlijk om alle liedjes mee te zingen, maar het was ook gewoon een hele toffe show waarbij je onmogelijk stil kon staan. En Justin Timberlake van zo dichtbij zien is natuurlijk nooit een straf 😉

Samos
De dag na het concert van Justin vloog ik voor twee weken naar Griekenland. Samos is altijd een hoogtepunt, dus ook in deze lijst. Twee weken genieten van de zon, de zee, het eiland, de mensen. Ik heb er al veel over geschreven dus ik hoef verder ook niet uit te leggen waarom Samos hier hoort!

Samos 2018

Voor werk naar Ibiza
Misschien was dit wel mijn allergrootste hoogtepunt van 2018. Ik mocht voor het eerst naar het buitenland voor werk en dan ook meteen Ibiza. Het hele project was een soort kinderdroom voor mij die uitkwam. Ik zou dolgraag alles willen vertellen maar dat kan niet. Behalve dat het gewoon ontzettend gaaf was om aan mee te werken met superleuke en lieve mensen.

Ibiza 2018

Gouden Televizier-Ring Gala
Voor veel van mijn collega’s is dit helemaal niet zo speciaal, maar voor mij wel een hoogtepuntje. Ook hier had ik weer enorm veel last van mijn buik en ben ik zelfs bijna tegen de vlakte gegaan op het gala, maarrrr… toch een vermelding waard. Ik mocht voor het eerst sinds ik bij televisie werk naar het gala en dat vond ik best wel heel cool! Gezellig met collega’s een feestje vieren vind ik altijd leuk, omdat ik gewoon hele leuke collega’s heb die eigenlijk gewoon mijn vriendjes zijn. Toen ik daar liep was ik stiekem een klein beetje trots op mezelf. Ik ben mijn studie journalistiek gaan doen omdat ik bij televisie wilde werken en hey, dat is gelukt. Op zich rinkelt dat belletje ook wel wanneer ik gewoon aan het werk ben, maar bij het gala rinkelde dat belletje extra! Het gala zelf is ook niet zo bijzonder, maar het is natuurlijk een uitgelezen kans om een fantastisch mooie outfit te scoren en te shinen.

Gouden Televizier Ring Gala 2018

Canada
Dit jaar vloog ik weer de oceaan over om een toffe reis te maken in Canada. We vlogen naar Toronto om een vriend van mij op te zoeken die daar is gaan wonen met zijn Canadese vriendin. Enig om elkaar dan daar te zien en gezellig dingen samen te doen! In het weekend reden we een stukje naar het noorden om bij zijn schoonouders te logeren. Zij hebben een gigantisch huis met een gigantisch stuk bos er omheen. Hoe Canadees wil je het hebben? Na het avondeten dronken we biertjes in de hottub onder de sterrenhemel. Hoogtepunt dus!

Toronto 2018

Dit waren ze wel voor dit jaar. Wat zijn jouw hoogtepunten van het afgelopen jaar?
Ik ben ontzettend benieuwd wat voor mooie hoogtepunten 2019 gaat brengen. Voor nu: een fijne kerst! Geniet ervan.

Liefs

2 gedachten over “Terugblik: hoogtepunten van 2018

Geef een reactie