Reizen

Terugblik: reizen in 2018

We zitten alweer halverwege december en dus wordt het hoogtijd om eens terug te blikken op het afgelopen jaar. In deze blog blik ik terug op de reisjes die ik het afgelopen jaar heb mogen maken. Kijk je mee?


Maart: Catania

In het eerste weekend van maart stond het eerste reisje op de planning. Na een voor mijn gevoel veel te lang durende winter kon ik wel wat zon gebruiken. Ik hoopte daar ook een beetje energie van te krijgen. Ik had eigenlijk nog nooit van Catania gehoord, maar door een superaanbieding belandde we in deze Siciliaanse stad. Het was er heerlijk warm, zo tussen de 20-25 graden. We hebben de lekkerste pasta’s gegeten en de heerlijkste wijnen gedronken. Ook deden we een tourtje naar de Etna, waardoor we ineens in plaats van in de zon liepen, kniediep in de sneeuw zakte. Catania is echt aan te raden. Je bent er zo, het is er prachtig en heel erg betaalbaar.

Augustus: Samos
Eind augustus ging ik voor twee weken naar mijn favoriete plek op aarde: het Griekse eiland Samos. Het waren twee onvergetelijke weken vol zee, zon, plezier en ontspanning. Ik kom hier al tien jaar en dus heb ik ook vrienden gemaakt op het eiland. Het is altijd leuk die weer terug te zien en ook weer nieuwe mensen te ontmoeten. Samos voelt als thuiskomen. Eigenlijk is het dat ook wel een beetje. Het is een paradijsje.

September: Ibiza
Ik was nog geen twee weken thuis of de volgende reis stond al weer voor de deur. Voor een supergeheim, superleuk, supergezellig, supercool project mocht ik voor mijn werk naar Ibiza met een supergezellige crew. We brachten er drie dagen door en ik denk dat ik in drie dagen nog nooit zo weinig heb geslapen, maar het was het allemaal waard. Jammer dat ik er verder helemaal niets over kan zeggen (interessant, he?), maar het was ontzettend vet om mee te maken. Ik was nog nooit op Ibiza geweest, dus dat was ook nog eens mooi meegenomen!

Oktober: Canada
Eind oktober gingen we voor een weekje naar Canada om Stefan en Lauren op te zoeken. Stefan is een vriend van mij die ik al sinds de kleuterschool ken. Hij woont sinds een paar jaar in Toronto en dus was dat een heel goed excuus om eens die kant op te gaan. In het weekend zijn we met hem en Lauren naar het huis van Lauren’s ouders gegaan. Het huis lang omringd door meters (eigen!) bos, had een hottub in de tuin en als kerst op de taart was er… EEN PUPPY! We hebben een hele leuke tijd gehad in Canada, ik wil zeker nog eens terug om meer van het land te zien.

Geef een reactie