Reizen,  Roadtrip,  USA

In beeld: USA road trip

Zoals ik al had aangegeven: geen hele verhalen tijdens mijn reis. Dat komt daarna wel! Ik wil wel een aantal mooie foto’s delen, zodat jullie kunnen zien hoe mooi het hier is. We zitten inmiddels op de helft van onze reis en Crohnwise gaat het prima. Maar daar zal ik later uitgebreid over vertellen. Voor nu: kijk maar mee.

Skyline Drive, Virginia
Newfound Gap, North Carolina
Alum Cave Trail, Great Smoky Mountains, Tennessee
Gatlinburg, Tennessee
Nashville, Tennessee
Nashville, Tennessee
Sun Studio, Memphis, Tennessee
Beale Street, Memphis, Tennessee
Graceland, Memphis, Tennessee

Het is hier fantastisch en ik ben mega aan het genieten! Graceland was een droom die uitkwam, maar de rest is net zo fantastisch! Als ik terugkom zal ik een reisverslagje tikken. Nu eerst nog Washington D.C. verkennen en daarna genieten in NYC!

One Comment

Geef een reactie