Vlogs

Vlog #4: JBZ

Een ander vlogje dan je misschien gewend bent. Gisteren had ik mijn eerste infuus in het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Ik wilde graag vloggen, maar meer dan dit is het niet geworden. Ik vind het zelf een slechte vlog, maar ik heb toch besloten om ‘m te uploaden. Waarom? Omdat ik zelf een beetje schrok van hoe goed te zien en te merken is dat ik erg moe ben na het infuus. En ik vond dat ik naast mijn leuke fantastische Amerika verhalen, ook deze kant moest laten zien.

Ik ben in tijden niet zo moe geweest na een kuur. Dit kan natuurlijk liggen aan de spanning die erbij kwam kijken omdat het de eerste keer in een nieuw ziekenhuis was. Bleek, donkere kringen onder mijn ogen, geen concentratie en een beetje vaag. Misschien merk ik het verschil zelf wel veel meer dan dat jullie zien of merken, maar alsnog. Ook werd ik vanochtend wakker met gloeiende wangen. Iets wat ik nog niet eerder heb gehad. Allemaal niets geks, niets ernstigs, maar toch ergens even schrikken. Waar ik normaal gesproken de volgende dag nergens meer last van heb, zit ik nu ogenwrijvend en gapend achter mijn pc op kantoor. Hmm. Hopelijk gaat het de volgende keer iets beter.

4 Comments

Geef een reactie